Mist en zonnestralen in Yosemite

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 100 010

Ricardo Bouman over Mist en zonnestralen in Yosemite

Yosemite NP in Californië. Vroeg opgestaan om zonsopgang mee te maken bij het bekende Tunnel View. Eenmaal aangekomen werd ik meteen getrakteerd met een prachtige uitzicht van mist dat door de metershoge bomen zweefde. De eerste zonnestralen zorgde op een gegeven moment voor prachtige stralen tussen de bomen door.
Mist en zonnestralen in Yosemite vind je in de categorieën Bossen, Californië, Mist, Noord Amerika, Tunnel View, Yosemite National Park, Zonnestraal en bosrijk.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator, fotograaf en eigenaar van een ontwerpbureau in Zoetermeer. Voor zijn schilderijen-collectie kijk je op: https://watercolorwall.werkaandemuur.nl
Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Mist en zonnestralen in Yosemite als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Mist en zonnestralen in Yosemite van Ricardo Bouman

Koop Mist en zonnestralen in Yosemite van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100 010
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden