Mistige herfstochtend in het bos van Francis Dost

Werkcode: 526 228 Kopieer de werkcode

Francis Dost profielfoto Van die prachtige herfstochtenden met mist kan ik enorm genieten. De stilte en de magische sfeer zijn adembenemend en kunnen niet lang genoeg duren. Ik sta bij mist altijd extra vroeg op om met mijn fotocamera de bossen in te gaan. In de herfst is dit echt prachtig omdat door de mist de bladeren aan de bomen hele intense kleuren krijgen. Ik ga dan ook pas weer naar huis als de mist is opgetrokken. Voor een fotograaf is mist of sneeuw heerlijk en dat biedt altijd veel mooie kansen en voor mij zijn deze ochtenden heilig. Ik moet dan op pad om dit moois vast te leggen. Mocht u dit werk aanschaffen, dan wens ik u hiervan erg veel plezier.

Dit werk wordt aangeboden door Francis Dost

Uren struinen in de natuur, genietend van rust en ruimte. Altijd op zoek naar mooie verhaaltjes die ik dan vertaal in mijn foto's. Vooral bij mijn macro foto's zijn die verhaaltjes goed zichtbaar. Ik laat graag de natuurlijke habitat van een vlinder of libel in mijn foto's op een creatieve en zachte manier zien. Dat is dan ook wat ik graag met mijn verhalende foto's wil overbrengen aan u als kijker. Even wegdromen in het verhaal. Met veel liefde breng ik onze mooie natuur in beeld. Mijn specialiteit is het fotograferen van onze mooie bossen. De stilte in het bos kan mij erg bekoren.
Mijn onvergetelijke reis naar Zimbabwe heeft ook prachtige beelden opgeleverd. In Mana Pools vind je nog ongerepte wildlife en een hele bijzondere sfeer. Deze sfeer heb ik kunnen vangen in een aantal wildlife foto's.
Met een aantal foto's heb ik meerdere prijzen gewonnen in grote fotowedstrijden. Erg fijn dat je werk door een onafhankelijke jury zo wordt gewaardeerd.
Mijn creativiteit kent geen grenzen en daarom houd ik mij ook graag bezig met beeldmanipulatie. Basis hiervoor zijn uiteraard mijn eigen foto's die ik combineer en waarbij ik ook achtergronden vervang. Hierdoor ontstaan er bijzondere en creatieve werken. Geweldig dat mijn werken aan vele muren een mooie sfeer kunnen toevoegen.
Toch niet helemaal wat je zoekt of heb je mijn werk elders gezien? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden: francisdost@home.nl

Meer weten over Francis Dost?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    michiel
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooi resultaat, goede afwerking!
    We hebben nu 2 'werken aan de muur' hangen en zij erg tervreden over het resultaat. Ondanks dat het redelijk grote objecten zijn, wijken ze niet af van de afbeeldingen (en wat we er kwalitatief van verwachten)

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Marcel
    Nederland
    5 / 5

    Super!
    Mooie print. Goede kwaliteit behang. Goede service (meedenken in mogelijkheden). Snel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Frank
    Nederland
    5 / 5

    Service die je bij een 5sterren hotel verwacht
    Nadat helaas mijn aluminium kunstwerk kapot aankwam ben ik binnen 10 min terug gemaild. Alles werd geregeld. Er werd direct een nieuw kunstwerk gemaakt en het mail verkeer was erg vriendelijk en behulpzaam. Na het vragen wat ik met het kapotte kunstwerk kan doen, werd me geadviseerd om het eventueel aan een non profit organisatie te geven. Die zijn hier vaak erg blij mee. Dit vind ik ook een mooi initiatief in plaats van het weg te laten gooien. Al met al zou ik iedereen willen aanraden om hier zijn kunstwerk te kopen vooral omdat de service (als er iets mis gaat) gewoon subliem is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Dirk
    Nederland
    5 / 5

    Top!
    Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Quido
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
    Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Susanne
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Mooie site met erg veel keuze in prachtige foto's. Bestellen gaat makkelijk en prettig contact met het bedrijf.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Super service
    Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Kees Vermeer
    Nederland
    5 / 5

    De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
    Albert Hoek
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Ben
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig schilderij. Precies, zoals aangegeven, erg goed verpakt verzonden. Prijs-kwaliteit klopt aks een bus

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Evelyn Smith
    Nederland
    5 / 5

    super service, een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
    Billy en Unice
    Nederland
    5 / 5

    GEWELDIG.
    Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk Mistige herfstochtend in het bos van Francis Dost als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden