Mistige zonsopgang in de Alblasserwaard van Jan van der Vlies

Werkcode: 658 249 Kopieer de werkcode

Jan van der Vlies profielfoto Mistige zonsopgang in de Alblasserwaard, Zuid Holland, Nederland. Polder rond de molenrijk omgeving van Streefkerk en Kinderdijk

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Vlies

Als schooljongen zat ik met m’n vader in de doka klassenfoto’s af te drukken in zwart-wit. Als beloning kreeg ik een zakcentje. Hier is de liefde voor fotografie ontstaan en zo heb ik zelf ook de kunst in het analoge tijdperk geleerd. M’n eigen werk afdrukken in de doka van m’n vader.
Als autodidact heb ik me de vaardigheden en technieken eigen gemaakt door veel te lezen, te leren en vooral te oefenen. Vallen en opstaan hoort erbij.
Er zijn natuurlijk talloze regels waaraan een goede foto zou moeten voldoen, en het is goed om daar kennis van te nemen zodat je geen elementaire fouten gaat maken.
Het mooie van regels is dat je deze ook kunt breken en er creatief mee om kunt gaan. Let wel op, deze regels zijn er met een reden, dus hou ze wel in je achterhoofd. Maar de vrijheid om de grenzen op te zoeken is er natuurlijk altijd.
Zo blijft de belichtingsdriehoek, de driehoek van diafragma, ISO en belichtingstijd uiteraard fier overeind staan, hier kun je niet om heen, maar alle andere regels aangaande compositie, nabewerkingen kun je naar eigen inzicht en smaak aanpassen.
Mijn interesse ligt voornamelijk op het gebied van de landschapsfotografie en de architectuur, zwart-wit en lange sluitertijden fotografie. Hiervoor gebruik ik momenteel een Canon 6D Mark II spiegelreflex camera met een standaard 24-105mm lens. Deze combinatie gebruik ik in 90% van de gevallen. Om lange sluitertijden te creëren maak ik gebruik van een set filters van het merk Lee.

Meer weten over Jan van der Vlies?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Jan
Nederland
4.5 / 5

Positief
Perfect zoals verwacht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Lizzy Janssen
Nederland
5 / 5

WAUW+++++
Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
NICOLE
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede service, mooie kwaliteit van het behang.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Danielle
Nederland
5 / 5

superrrr !!!
mooi kwaliteit, snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
Erik
Nederland
5 / 5

Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
M44
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
We hebben al 5x een groot canvasdoek besteld bij Werkaandemuur. Het is mooi afgewerkt mooi van kleur goed verpakt dus top! Dus echt een goed adres om iets moois te vinden en het aanbod is ruim voor iedere smaak.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Fred
Nederland
4 / 5

Doen er alles aan om een goed product af te leveren. Denken ook echt mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2017
Rob van Hotel Mitland
Nederland
5 / 5

Ruime keuze. goede informatie. Snelle service en nazorg. Persoonlijke benadering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Nadia Graulus
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Piet Sanders
Nederland
5 / 5

simpel en betrouwbaar
mooie keuze, flexibele maten en flexibel te bestellen; goeie en betrouwbare service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Gerda
Nederland
4.5 / 5

Goed
Ben erg tevreden met mijn bestelde schilderij. Echt top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Marjolijn
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Mistige zonsopgang in de Alblasserwaard van Jan van der Vlies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden