Mistige zonsopkomst van Stephan Neven

Werkcode: 81 394 Kopieer de werkcode

Stephan Neven profielfoto Een mistige zonsopkomst in de Krimpenerwaard. Enkele koeien zijn onverstoorbaar aan het grazen, terwijl het waterige zonnetje door de mist heen prikt.

Dit werk wordt aangeboden door Stephan Neven

Mijn fotografie-specialiteiten zijn landschappen en stadsgezichten. Ik probeer door middel van nabewerking de foto's zo realistisch mogelijk te laten lijken: zoals ik de situatie op het moment zag en voelde, zo probeer ik dit ook over te brengen in het eindresultaat. Omdat dit soms door beperking van de camera of lens niet lukt, helpt de nabewerking me daar een handje bij. Verder ben ik geen professional, ik ben (nog) niet in te huren en ik heb ook geen fotografiestudie of cursussen gevolgd. Een geoefende hobbyist, noem ik mezelf dan maar. Geoefend omdat ik nu sinds mei 2009 mijn camera heb waar ik een jaar later echt actief mee aan de slag ging (pagina op Flickr, mezelf inlezen in de theorie enz.). Hiervoor gebruikte ik het nog als point-and-shoot camera, net als de fotocameraatjes die ik daarvoor had. Ik heb mezelf ontwikkeld denk ik door veel te lezen en te proberen. Ik heb nooit cursussen o.i.d. gevolgd, ik heb mezelf alles aangeleerd door te leren van anderen. Ik hoop dat je mijn werken mooi vindt! Veel kijkplezier (dit kan ook op mijn uitgebreidere fotostream op Flickr: https://www.flickr.com/stephanneven)!!

Meer weten over Stephan Neven?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Nadia Graulus
    Nederland
    5 / 5

    We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Rob
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    Fam. Bron
    Nederland
    4.5 / 5

    We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Rob Bussink
    Nederland
    5 / 5

    Super te service en perfecte levering.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
    Lutgarde
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte service, levering zelfs 1 dag vroeger dan voorzien!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    Henk C.A. Weustrhof
    Nederland
    5 / 5

    Ruime keuze, fraaie collectie, de afspraken nakomen, binnen de afgesproken tijd geleverd. Kortom, prima partner

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    DJ Moedt
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit.
    Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Ab en Netty Tiemersma
    Nederland
    5 / 5

    Het uitzoeken en bekijken van alle soorten kunst en versiering is alleen al een feestje. Dan kun je ook nog kiezen uit verschillende stijlen van omlijsting. Als kers op de taart een goede service, mooie producten en heel betaalbaar. We zijn blij en tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Goede uitleg, goed geholpen en volop keus. Erg blij met ons werk. Zijn de volgende alweer aan het uitzoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Joseph
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig afgewerkt
    Duidelijke afspraak. En een vriendelijke Anoushka

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Jose Tijssens
    Nederland
    5 / 5

    We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Elly
    Nederland
    5 / 5

    helemaal top, ben ontzettend blij met mijn kunst
    Vond het moeilijk om een keuze te maken, zoveel mooie dingen om uit te zoeken. Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi. Al met al een zeer tevreden klant die zeker vaker zal bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Mistige zonsopkomst van Stephan Neven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden