Misty Morning - Erasmusbrug in mist (gezien bij vtwonen)

van Hans Zijffers

- Werkcode: 173 027

Hans Zijffers over Misty Morning - Erasmusbrug in mist (gezien bij vtwonen)

Een mooie stukje Rotterdam tijdens zonsopkomst gehuld in mist. De Erasmusbrug, De Rotterdam van Rem Koolhaas en een sculptuur van Henk Visch. Gevat in een poëtisch beeld.
Misty Morning - Erasmusbrug in mist (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën , Bestsellers, Black + White, Contemporary, Erasmusbrug, Fotografie, Henk Visch, Kunst voor vaders, Mist, Misty Morning, Raw beauty, Rotterdam, Sculptuur, Tafelboek van , The best of 2018, Unlit, Urban / Street, Vogels, Wilhelminapier, Woonstijl Industrieel, Zonsopkomst, Zwanen, Zwart-wit, craftwerk, craftwerkman, hans zijffers, vtwonen, vtwonen beurs 2016 en vtwonen beurs 2017.
Hans Zijffers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hans Zijffers

Zwart/wit fotografie geniet mijn voorkeur. Beelden zonder kleur roepen een zekere spanning op, het prikkelt de verbeelding. Je kunt op een wijze spelen met licht en donker, hoge contrasten, iets dat bij kleurfotofrafie niet werkt. Wat mij vooral boeit is het "film-noir" type bioscoop film van de vorige eeuw. Zoals bijvoorbeeld de klassieker 'The Third Man' met Orson Welles, vol contrastrijke beelden en mistige atmosfeer. Heerlijk vind ik dat. En natuurlijk het werk van meesters zoals bijvoorbeeld Cartier Bresson, Klein, Erwitt (teveel om op te noemen!) en de recent ontdekte Vivian Maier met haar unieke foto?s van New York en Chicago uit de jaren 50 zijn een lust voor het oog. Ik ontken niet dat dit alles een bron van inspiratie voor mij is en voel me soms de eenzame romanticus met het verlangen het huidige Rotterdamse stadsbeeld in die soms zo poëtische setting van toen vast te leggen.

Alle werken van Hans Zijffers


Klantbeoordelingen van Misty Morning - Erasmusbrug in mist (gezien bij vtwonen) 5 / 5 (1 beoordeling)

Monique Koren
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Topbedrijf
Werk aan de muur is een topbedrijf met gigantisch veel mogelijkheden, duidelijk in verschillende thema's. Zoekfuncties werken heel goed en ook de uitvoeringen waarin je de kunst kan krijgen bij hen zijn zeer uitgebreid. Wij zijn trouwe klant en fan!


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Misty Morning - Erasmusbrug in mist (gezien bij vtwonen) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Misty Morning - Erasmusbrug in mist (gezien bij vtwonen) van Hans Zijffers

Koop de bestseller foto Misty Morning - Erasmusbrug in mist (gezien bij vtwonen) van Hans Zijffers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 173 027
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.