Mitre Peak - Milford Sound -  Nieuw Zeeland

Mitre Peak - Milford Sound - Nieuw Zeeland van Dennis Smit

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Mitre Peak - Milford Sound - Nieuw Zeeland van Dennis Smit

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125268
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!

Omschrijving

De Mitre Peak is een berg in het Milford Sound-fjord en het hoogste punt van het Nieuw-Zeelandse natuurreservaat Nationaal park Fiordland. De berg dankt zijn naam aan de opvallende vorm, vergelijkbaar met die van een mijter.

Om deze foto te maken dien je vroeg aanwezig te zijn in de Milford Sound, hiervoor heb ik heerlijk een nachtje in mijn camper geslapen op de parkeerplaats recht voor deze prachtige berg de "Mitre Peak".

Officieel is overnachten op deze parkeerplaats niet toegestaan, maar omdat de enige lodge dichtbij de Milford Sound volgeboekt was en de eerst volgende camping 40 km terug rijden was, ben ik gezellig blijven camperen op de parkeerplaats. Je moet er wat voor over hebben!

De foto is gemaakt vanaf een statief met draadontspanner.
De foto bestaat uit 5 verschillende opnames met verschillende belichtingen, dit om het maximale dynamische bereik en detail te verkrijgen.

Door deze techniek ontstaat er een mooi gebalanceerd en scherp resultaat, wat perfect is voor een hoogwaardige afdruk op de verschillende materialen die worden aangeboden.

Wil je meer informatie over de Milford Sound of de totstandkoming van deze foto, laat het mij weten.

Over Dennis Smit

Dennis Smit profielfotoIk ben hobby fotograaf gespecialiseerd in natuur en landschappen.Ik begon mijn fotografische avontuur in 2009 en leerde mijzelf de beginselen van de fotografie. mijn favoriete onderwerpen zijn zoogdieren, vogels en landschappen. Met mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien zoals het om ons heen ontdekt kan worden.Hoe ga ik te werk? Tijdens het "werken" in de natuur ga ik altijd voorzichtig te werk en probeer ik zo min mogelijk verstoring te veroorzaken. Door een rustige benadering van vogels en dieren laten ze je vaak redelijk dichtbij komen. Op sommige plaatsen zijn de dieren al zo gewend aan de aanwezigheid van mensen, dat ze je nauwelijks op lijken te merken.Ook tijdens het fotograferen van planten, wil ik schade aan andere gewassen voorkomen. Dit vraagt soms om te fotograferen vanuit uiterst lastige posities. Voor voorbijgangers is dit vaak een komisch gezicht en zo heeft iedereen zijn plezier. En om dezelfde reden gun ik u via deze website een kijkje in vele mooie fotomomenten, die ik heb meegemaakt.

Alle werken