Mmmmmmmoo - Koeien Schilderij De Denkende Koe - Koeien Kunst Koeienkunst

Mmmmmmmoo - Koeien Schilderij De Denkende Koe - Koeien Kunst Koeienkunst van Kunst Company

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mmmmmmmoo - Koeien Schilderij De Denkende Koe - Koeien Kunst Koeienkunst

van Kunst Company

Mmmmmmmoo - Koeien Schilderij De Denkende Koe - Koeien Kunst Koeienkunst van Kunst Company

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328246

10% woonseizoen korting!
Nog 6 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
224 201 gratis verzending!

Omschrijving

Koeienkunst: Gegarandeerd een relaxed uitzicht met dit schilderij aan je muur. De Denkende Koe overpeinst de bleangrijke levensvragen. Als je goed kijkt, zie je de antwoorden in zijn ogen. Antwoorden tot al jouw vragen, gewoon aan je muur. Een Koe aan de Muur is het beste medicijn tegen stress en spanning. Geschilderd met mooie relaxte kleuren. Ook dit schilderij is een blijvende blikvanger.

Dit werk wordt aangeboden door Kunst Company

Kunst Company profielfotoKunst Company - kunst om van te genieten! Alle schilderijen van Kunst Company zijn met de hand geschilderd en speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor behouden de schilderijen gedrukt op canvas en aluminium veel details en zijn o.a. de verfstreken nog zichtbaar.We stellen het erg op prijs dat een deel van onze kunstcollectie nu ook via Werk aan de Muur op o.a. canvas en aluminium verkrijgbaar is.Meer schilderijen bekijken of zelf een schilderij laten maken? Voor bedrijf en particulier: kijk op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl) of neem contact op met Kunst Company.

Alle werken