Moderne architectuur gebaseerd op oude cultuur, Zaandam, Nederland

Moderne architectuur gebaseerd op oude cultuur, Zaandam, Nederland van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Moderne architectuur gebaseerd op oude cultuur, Zaandam, Nederland van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133771
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Dit unieke bouwwerk met de in het oog springende gevel bestaat uit een opeenstapeling van bijna zeventig losse Zaanse huisjes, uitgevoerd in vier kleuren Zaans groen. Dissonant is het blauwe huis in de linkerbovenhoek, dat is geïnspireerd op het gelijknamige schilderij dat Claude Monet in 1871 in Zaandam schilderde.
Het is een voorbeeld van fusionarchitectuur. Fusion staat voor een inventieve wijze van het verbinden van heden met verleden, van traditie met vernieuwing en van high en low culture. Daaruit ontstaat een nieuwe expressie, die beantwoordt aan specifieke lokale gewoonten en tegelijkertijd universeel is.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken