Moderne architectuur in de botanische tuin in Singapore.

Moderne architectuur in de botanische tuin in Singapore. van Eyesmile Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Moderne architectuur in de botanische tuin in Singapore.

van Eyesmile Photography

Moderne architectuur in de botanische tuin in Singapore. van Eyesmile Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 782119
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Foto van grote bouwwerken in de vorm van een boom, in de Botanische tuinen van Singapore. Geheel bekleed met planten en toegankelijk voor mensen. Moderne architectuur midden botanische tuin en tropische omgeving, in het centrum van een grote stad. Onderdeel van mijn reisfotografie portfolio.

Dit werk wordt aangeboden door Eyesmile Photography

Eyesmile Photography profielfotoFotograferen doe ik al bijna mijn hele leven en in 2008 heb ik er mijn vak van gemaakt. Sindsdien heb ik vele dingen gefotografeerd maar portret fotografie heeft een special plekje in mijn hart. Reisfotografie is de andere pijler van mijn werk. Mijn fotografie carriere is begonnen in Istanbul en mijn liefde voor Turkije, Griekenland en meer in zijn algemeenheid de natuur, de zee en het strand kan ik daarin volop kwijt.

My photography career started in Istanbul in 2008 and I have been a portrait photographer ever since. I count myself lucky to have lived in such a beautiful part of the world and to practise my work under such amazing circumstances. My travel photography collection reflects my love for Turkey, Greece and more in general, for nature, the sea and the beach.

Alle werken