Moeder en kind van Dirk van Egmond

Werkcode: 777 047 Kopieer de werkcode

Dirk van Egmond profielfoto Schotse hooglanders in het duingebied Lentevreugd bij berkheide tussen Wassenaar en Katwijk aan Zee. Het gebied wordt beheert door Dunea en Staasbosbeheer. De kudde koeien groeit gestaag en het is ieder jaar weer geweldig om de kalfjes te zien komen en te zien opgroeien. Schotse hooglanders in het duingebied berkheide tussen Wassenaar en Katwijk aan Zee. Het gebied wordt beheert door Dunea en Staasbosbeheer. De Schotse hooglander (Schots-Gaelisch: Bò Ghàidhealach; Schots: Heilan coo), ook wel Highland Cow genoemd, is een meestal roodbruin runderras dat oorspronkelijk uit Schotland komt. Ze hebben lang haar en lange horens.

Dit werk wordt aangeboden door Dirk van Egmond

Zeer enthousiast natuurfotograaf met een grote passie voor strand en de natuur. Verder professioneel bezig met allerlei foto-opdrachten voor vastgoedprojecten, websites, promotiemateriaal en evenementen. Altijd op zoek naar die ene perfecte compositie en mooiste licht die ik vaak vind door heel vroeg in de morgen of in de avond op pad te gaan. De meeste foto's zijn gemaakt op en om het strand van Katwijk, de fraaie natuur in onze omgeving en diverse steden zoals Leiden, Haarlem en Amsterdam.

Meer weten over Dirk van Egmond?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Jan
    Nederland
    4.5 / 5

    Positief
    Perfect zoals verwacht

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Brigitte
    Nederland
    5 / 5

    Goede service, genoeg keus, goede kwaliteit. prettige ontvangst op locatie. snelle levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Rein Veen
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Heel mooi schilderij boven onze verwachting en werden goed op de hoogte gehouden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Ed Brienen
    Nederland
    4.5 / 5

    In een woord echt geweldig.
    De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Bertine
    Nederland
    5 / 5

    Fantastische service: goed advies, maatwerk geen enkel probleem, snelle levering, goede communicatie (er was iets mis gegaan bij de post; ik werd direct geïnformeerd), mooi resultaat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Astrid van Zuijlen
    Nederland
    5 / 5

    Kwaliteit en service
    De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Anneke
    Nederland
    5 / 5

    goede communicatie, zorgvuldige verpakking en bezorging, last but not least een prachtige poster. Hij fleurt de hele kamer op.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    M
    Nederland
    5 / 5

    Goede kwaliteit en service
    Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Hettie Nepveu
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg blij en tevreden met onze aanwinst

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Familie Lensink
    Nederland
    5 / 5

    Helemaal top!
    Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Judith
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige wanddecoratie, super service
    Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Thomas
    Nederland
    5 / 5

    Een verrijking voor het huis
    Haarscherp en strak geprint op Canvas, veel diepte in de foto en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ben er erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Moeder en kind van Dirk van Egmond op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
72,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden