Moerputten Brug

Moerputten Brug van Christa Thieme-Krus

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Moerputten Brug

van Christa Thieme-Krus

Moerputten Brug van Christa Thieme-Krus

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 321478
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Dan weer regen, dan weer zon. Typisch Nederlands herfstweer... het weer kan ineens omslaan. Zo ook deze avond die erg nat begon. Maar rond zonsondergang breekt het wolkendek een klein stukje open, zodat je een paar minuten prachtig licht hebt. Een tegenmoet komende fietser wacht even netjes tot ik klaar ben met het maken van de foto. En het silhouet van de fietser maakt de foto net iets mooier.

De Moerputtenbrug of Moerputtenspoorbrug vlakbij Den Bosch is onderdeel van een 7,5 km lange wandelroute door het natuurgebied De Moerputten. De spoorbrug is in 1881 gebouwd als onderdeel van de Halve Zolenlijn en overbrugt de veenplas Lange Putten. In 2006 is de spoorrails weggehaald en is het een wandelpad annex fietspad geworden. Een deel van de wandelroute gaat over een vlonderpad. De vlonders zijn neergelegd om de kwetsbare flora en fauna in het moerasachtige gebied te beschermen. Het is een afwisselende wandeling door een prachtig gebied met hooilanden, rietvelden, moerassen en open wateren.

Dit werk wordt aangeboden door Christa Thieme-Krus

Christa Thieme-Krus profielfotoFotograaf, grafisch vormgever en kunstenaar uit Schijndel, werkzaam onder de naam Thicor CreAssist. Tijdens mijn leven probeer ik al het moois vast te leggen met camera of pen en penseel. Mijn motto is 'travel for the best moments in your life!' Dat kunnen verre reizen zijn, maar ook net om de hoek is zoveel moois te ontdekken.

Alle werken