Moerputten Brug

van Christa Thieme-Krus

- Werkcode: 321 478

Christa Thieme-Krus over Moerputten Brug

Dan weer regen, dan weer zon. Typisch Nederlands herfstweer... het weer kan ineens omslaan. Zo ook deze avond die erg nat begon. Maar rond zonsondergang breekt het wolkendek een klein stukje open, zodat je een paar minuten prachtig licht hebt. Een tegenmoet komende fietser wacht even netjes tot ik klaar ben met het maken van de foto. En het silhouet van de fietser maakt de foto net iets mooier.

De Moerputtenbrug of Moerputtenspoorbrug vlakbij Den Bosch is onderdeel van een 7,5 km lange wandelroute door het natuurgebied De Moerputten. De spoorbrug is in 1881 gebouwd als onderdeel van de Halve Zolenlijn en overbrugt de veenplas Lange Putten. In 2006 is de spoorrails weggehaald en is het een wandelpad annex fietspad geworden. Een deel van de wandelroute gaat over een vlonderpad. De vlonders zijn neergelegd om de kwetsbare flora en fauna in het moerasachtige gebied te beschermen. Het is een afwisselende wandeling door een prachtig gebied met hooilanden, rietvelden, moerassen en open wateren.
Moerputten Brug vind je in de categorieën 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Avond, Brabant, Bruggen, Christa, CreAssist, Landschappen, Lucht, Thicor, Thieme, Treinen en Zonsondergang.
Christa Thieme-Krus profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Christa Thieme-Krus

Fotograaf, grafisch vormgever en kunstenaar uit Schijndel, werkzaam onder de naam Thicor CreAssist. Tijdens mijn leven probeer ik al het moois vast te leggen met camera of pen en penseel. Mijn motto is 'travel for the best moments in your life!' Dat kunnen verre reizen zijn, maar ook net om de hoek is zoveel moois te ontdekken.

Alle werken van Christa Thieme-Krus


Waarom je kiest voor Moerputten Brug op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Moerputten Brug van Christa Thieme-Krus

Koop Moerputten Brug van Christa Thieme-Krus op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 321 478
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden