Moerputtenbrug patronen

van Ruud Peters

- Werkcode: 195 714

Ruud Peters over Moerputtenbrug patronen

Patronen in de monumentale spoorbrug over het moerasgebied de "Moerputten" in 's-Hertogenbosch, Nederland
Moerputtenbrug patronen vind je in de categorieën Abstract, Architectuur, Architectuurfotografie, B&W, Balustrade, Bruggen, Contemporary, De Gement, Fotografie, Geometrie, IJzer (element), Iron, Iron Bridge, Lijnen, Metaal, Moderne vormen en lijnen, Moerputten, Moerputtenbrug, Muziek, Patterns, Rail (spoorwegen), Ruud Peters, Ruud Peters Photography, Spoorbrug, Zwart-wit, architectural, architecture photography, ijzeren brug, metal bridge, metalen brug, monument, patronen, patroon, pattern, photo, rail bridge, railing, railway, railway track, railway tracks, s-Hertogenbosch; Den Bosch;, spoor, traliewerk en zw.
Ruud Peters profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Peters

Ruud Peters, geboren in 1963 in 's-Hertogenbosch, is al bijna 40 jaar werkzaam in de fotografie, voornamelijk als product-, portret- en bruidsfotograaf.Sinds 15 jaar gaat zijn interesse steeds meer uit naar natuur, landschap en macrofotografie. Dit werk is de afgelopen jaren verschillende malen geëxposeerd, zoals o.a. in Galerie de Opsteker in Amsterdam en tijdens het fotofestival in Knokke-Heist. Ook is Ruud bij verschillende fotowedstrijden in de prijzen gevallen:- 'Nominee' in de categorie van 'Nature Professional' van The International Color Awards, 2006. - 1e plaats in de categorie 'Nature, Wildlife/Pets' van The International Photography Awards Competition, 2006. - Winner in de categorie 'Fine Art Pro' van The Px3 Paris Public Choice Award , 2007. - 1e plaats in de categorie 'Lines and Forms' van de internationale Argus Foto Competitie, 2007. - 1e plaats in de categorie 'Nature Professional' van de International Black & White Spider Awards, 2008. Portfolio's zijn o.a. gepubliceerd in het maandblad Grasduinen en in het Roemeense tijdschrift Photo Video Digital, alsmede los fotowerk in andere media. Ruud's doel is zoeken naar het ongewone in het gewone, met licht, invalshoek en perspectief als zijn werktuigen. Zijn onderwerpen variëren van landschap tot architectuur, van natuur tot abstract.

Alle werken van Ruud Peters


Meer weten over Ruud Peters?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Moerputtenbrug patronen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Moerputtenbrug patronen van Ruud Peters

Koop de foto Moerputtenbrug patronen van Ruud Peters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 195 714
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.