Molen De Hoed bij zonsondergang van Marijn Goud

Werkcode: 559 897 Kopieer de werkcode

Marijn Goud profielfoto Prachtige zonsondergang op een mooie zomeravond in Waarde, Zeeland in de gemeente Reimerswaal.

Dit werk wordt aangeboden door Marijn Goud

Ik hou van reizen, ik hou van de natuur en ik hou van de Schepper die dit allemaal gemaakt heeft. Fotografie is voor mij een manier om herinneringen naar mijn reizen vast te leggen en om een tipje van de sluier van alle mooie dingen van de schepping op te lichten. Mijn voornaamste genre is landschap fotografie, zowel overdag als 's nachts. Het gouden uurtje (een half uur voor tot een half uur na zonsopkomst en of zonsondergang) maakt het mooiste in het landschap los. Het is ook een tijd dat de meeste mensen nog in bed liggen of aan het dineren zijn, maar meer dan waard om voor uit bed te komen.
Fotografie is voor mij een hobby, geen full time baan. Ik werk voor een zendings organisatie (Mission Aviation Fellowship of MAF) en NGO in Afrika. Dit werk brengt ontelbare mogelijkheden voor fotografie, zowel landschap als foto journalisme. Ik hoop hier in de toekomst meer van te kunnen laten zien en mijn collectie uit te blijven breiden. Mijn hoop is dat mijn werken bij u aan de muur de ruimte op kunnen fleuren.

Meer weten over Marijn Goud?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Mark
Nederland
5 / 5

Helemaal goed!
Mooie kwaliteit print qua kleuren. Heel mooi ingelijst in plexiglas... ik ben helemaal blij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
E
Nederland
5 / 5

Supersnel!
Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Robert
Nederland
5 / 5

Prima bedrijf.
Na wat onzekerheden of over de maat, heel geduldig behandeld. Niets is een probleem. Werk staat prachtig. Mooie bak lijst van goede kwaliteit. Reproductie zelf ook prachtig. Heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
H. Zeilstra-Quak
Nederland
5 / 5

Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Jos
Nederland
5 / 5

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Henriette de Deugd
Nederland
4.5 / 5

Super blij mee!
Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Shannah
Nederland
4.5 / 5

Uitstekende service en prachtige kwaliteit posters

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
Gert
Nederland
5 / 5

Mijn muur is tot leven gekomen
Ik ben ademloos

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Diana
Nederland
5 / 5

Stelt nooit teleur!
Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Hans
Nederland
5 / 5

Duidelijke site Medewerkers(in mijn geval Jasper) denken actief mee als je wensen op maat hebt. Zeer duidelijke informatie over voortgangsproces, je word op de hoogte gehouden van het productieproces tot en met levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
monique
Nederland
5 / 5

FANTASTISCHE KWALITEIT
fijne service en prachtige kwaliteit! Aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Molen De Hoed bij zonsondergang van Marijn Goud op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-97,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!