Molen Trintelen

Molen Trintelen van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 66759

Molen Trintelen van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Op deze plaat staat de korenmolen 'Op de Vrouweheide',afgebeeld. De molen is prachtig landelijk gelegen in Ubachsberg, gemeente Voerendaal, Zuid Limburg (NL).

Hij is nog draaivaardig zoals dat genoemd wordt en is in 1858 gebouwd, in 1958 en 1989 zijn er grondige renovaties uitgevoerd. Op deze plaat is de achterkant van de molen zichtbaar, ik vond deze mooi afsteken tegen het pas geoogste korenveld en de dreigende regen luchten.

Deze plaat is 'tone mapped' waardoor de kleuren er mooi uitspringen, het lijkt veel op de HDR techniek maar verschilt op een aantal punten ! Mooie kleurige canvas voor aan de muur...

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken