Molengang (3)

Molengang (3) van Marc Arts

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Molengang (3) van Marc Arts

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 78755
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 gratis verzending!

Omschrijving

De drie molens is een serie van windmolens in de buurt van Stompwijk in Zuid Holland. De molengang is gebouwd in 1672 voor het leegmalen van de driemanspolder tussen Leidschendam en Stompwijk. De ondermolen is in 1902 twee uitgebrand en later vervangen door een pomp. Onder meer omdat deze pomp te weinig capaciteit had zijn de molens in 1952 buiten bedrijf gesteld. De molens zijn geen particulier bezit maar eigendom van de provincie Zuid Holland.
Deze foto is genomen op een koude december ochtend rond zonsopgang, terwijl de temperatuur maar net boven het vriespunt lag.

Dit werk wordt aangeboden door Marc Arts

Marc Arts profielfotoZolang als ik me kan herinneren maak ik al fotos, het begon allemaal met een Agfa boxcamera toen ik nog op de lager school zat. Later werd deze vervangen door een spiegelreflex camera. In 2001 ondekte ik de digitale fotografie, in eerste instantie met een Canon compact camera, maar al snel deed ook hier de spiegel reflex zijn intrede.Vooral in het analoge tijdperk was het maken van fotos eigenlijk vooral bedoeld om vakanties vast te leggen. Pas toen ik de wereld ging ontdekken begon ik meer aandacht te besteden aan de fotos, in eerste instantie om vast te leggen waar ik was geweest, uiteindelijk kom je op plaatsen ver weg vaak maar een keer in je leven. De laatste jaren ben ik mij echter steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en werd de fotografie zelf een belangrijker onderdeel van mijn leven.Veel van mijn reizen heb ik gemaakt op de fiets. Fietsen geeft een andere blik op de omgeving waar je door heen trekt en je komt op plaatsen waar andere reizigers slechts een blik op kunnen werpen van achter het raam in de bus.Azie is mijn favoriete bestemming, maar ook landen als IJsland en de Verenigde Staten komen op mijn lijstje voor.

Alle werken