Facebook pixel
Molens Kinderdijk bij zonsopgang, windmolens, Hollands Landschap, Nederland

Molens Kinderdijk bij zonsopgang, windmolens, Hollands Landschap, Nederland van Frank Peters

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Molens Kinderdijk bij zonsopgang, windmolens, Hollands Landschap, Nederland van Frank Peters thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 193207

Molens Kinderdijk bij zonsopgang, windmolens, Hollands Landschap, Nederland van Frank Peters

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Molens Kinderdijk bij zonsopgang, windmolens, Hollands Landschap, Nederland van Frank Peters

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Kinderdijk bij zonsopkomst of zonsopgang, Hollands Landschap met molen, water, wolken en windmolens in Nederland of Holland. Kinderdijk staat op de Unesco Werelderfgoedlijst en behoort tot het cultureel werelderfgoed en het cultureel en historisch erfgoed van Nederland. Bij Kinderdijk werd in het verleden overtollig water door de molens uit de polder gepompt. Tegenwoordig wordt dat gedaan met een gemaal, dat door het Waterschap beheert wordt. De molens draaien nog net zo als vroeger alleen minder frequent, maar als ze draaien pompen ze nog steeds water uit de polder. De molens hebben een culturele en historische waarde. Het verhaal van Kinderdijk wordt verteld in de Museummolen Nederwaard. Hoe een molen werkt is te zien in de Museummolen Blokweer. De molens worden deels door professionals en deels door vrijwilligers gerund. Kinderdijk ligt in de Alblasserwaard, een onderdeel van de provincie Zuid-Holland. In totaal staan er 19 molens aan de Molengang. Kinderdijk maakt ook onderdeel uit van het Wandelroutenetwerk Drechtsteden. Je kunt er langs het riet en het water prima wandelen en fietsen. Voor het maken van deze foto heb ik een lange sluitertijd gebruikt op mijn Canon EOS 5D mark II. De foto is gemaakt in de winter in januari.

Over Frank Peters

Frank Peters profielfotoWil je een unieke foto aan de muur waarmee je je visite of je klanten verrast? Een mooi landschap of een indrukwekkende skyline in je huiskamer of op kantoor? Bekijk dan de foto's in mijn webshop. Onlangs heb ik de Dutch Mountain Film Festival fotowedstrijd gewonnen, een 2e plaats behaald in de Fotowedstrijd.eu en finaleplaatsen bereikt in de internationale 'Outdoor Photographer of the Year' en 'Travel Photographer of the Year' competities. Ik behoor als één van de weinige niet-Italianen tot 'The Great Photographers of the Dolomites' en werk onder meer voor Bergen Magazine en dagblad Trouw.

Alle werken