Molens Kinderdijk

Molens Kinderdijk van Anouschka Hendriks

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Molens Kinderdijk van Anouschka Hendriks

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 180860
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
80 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderdijk is een dorp in Zuid-Holland, gelegen in de Alblasserwaard. Kinderdijk bevindt zich op de plaats waar de Noord en de Lek samenkomen. De plaats is voornamelijk bekend om de Kinderdijkse molens. De 19 windmolens zijn verdeeld in een rij van acht molens aan de Nederwaard (dit zijn de ronde stenen molens), een rij van acht rietgedekte achtkanters aan de Overwaard, met daarnaast een wipmolen; de Blokweerse molen[1] die de polder Blokweer bemaalt en in de polder Nieuw-Lekkerland twee rietgedekte achtkantige molens. Kinderdijk staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.
Ik vond het een prachtig gezicht om al deze molens bij elkaar te zien. Een flink aantal van de windmolens draaiden. Er stond dan ook een flinke (en zeer koude) wind.

Over Anouschka Hendriks

Anouschka Hendriks profielfotoEven voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks, woon in Uden (NL) en ben sinds medio 2013 zelfstandig fotograaf. Na een universitaire studie Bedrijfseconomie en Accountancy ben ik 20 jaar werkzaam geweest als (register)accountant. Een paar jaar nadat ik mama was geworden van drie geweldige kinderen ben ik gestopt met werken. Nu mijn kinderen (bijna) volledig op eigen benen kunnen staan ben ik een geheel andere richting ingeslagen. Ik maak graag iets en word heel blij van creatief bezig zijn en met mensen omgaan. In september 2010 ben ik daarom begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden, ik droom er soms zelfs 's-nachts van.... Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Anouschka Hendriks

Alle werken