Monica Bellucci Schilderij

Monica Bellucci Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Monica Bellucci Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 371675
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneel van de Italiaanse actrice Monica Bellucci, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Monica Bellucci (Citta di Castello, 30 september 1964) is een Italiaans supermodel en actrice.
Bellucci is geboren in Citta di Castello, Umbrië, Italië, dochter van Maria Gustinelli, een schilder, en Luigi Bellucci, die een transportbedrijf bezat. Op haar achttiende is ze aan de universiteit van Perugia rechten gaan studeren. Als bijbaan had ze vanaf haar 16e modellenwerk bij de Liceo Classico. Twee jaar later is ze echter met haar studie gestopt en in Milaan gaan wonen, waar ze een contract met het modellenbureau Elite tekende. In deze tijd begon ze ook met acteercursussen.
Bellucci was in de jaren 90 vooral bekend in Italië en Frankrijk. Door haar rol in de film l'Appartement kreeg ze in heel Europa bekendheid. Vanaf 2000 verscheen Bellucci ook in Amerikaanse films.
Bellucci was van 1999 tot en met 2013 getrouwd met acteur Vincent Cassel. Ze kregen samen twee dochters.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken