Monument Valley

Monument Valley van Susan Lambeck

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 261013

Monument Valley van Susan Lambeck

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Monument Valley National Park staat bekend om zijn indrukwekkende rotsformaties. Wij doorkruisten dit gebied onder begeleiding van een van de Navajo indianen, wat een bezoek aan dit park een speciale ervaring gaf. Met een jeep scheurden we door het rode zand tot de avond viel en enorme schaduwen de nacht inluidden. Een reis om nooit meer te vergeten.

Over Susan Lambeck

Susan Lambeck is een veelzijdig kunstenares, blogger en tekstschrijfster. Vanaf haar tienerjaren is fotograferen een van haar passies. Eerst analoog met een eigen doka, sinds een paar jaar digitaal. Haar interesse ligt vooral bij straat- reis- en foodfotografie.
"Door de lens van mijn camera beleef ik de grote wereld om mij heen op een manier die mij in staat stelt om te genieten van het kleine, de details in een straatbeeld of object en de verschillende kleuren. Het liefst maak ik abstracte foto's met een grafisch karakter. De laatste tijd heb ik de liefde voor zwart-wit fotografie weer opnieuw ontdekt." - Susan Lambeck

Alle werken