Mooi uitzicht met kerktop (zwart-wit)

van Rens Bok

- Werkcode: 318 247

Rens Bok over Mooi uitzicht met kerktop (zwart-wit)

Dit is hetgene wat je ziet als je uit de ramen van het chateau secession kijkt. Als je goed kijkt is precies de kerktop te zien van het nabij gelegen dorpje.
Mooi uitzicht met kerktop (zwart-wit) vind je in de categorieën Architectuur, Duisternis, Eenzaamheid, Fotografie, Frankrijk, Kastelen, Landen & Reizen, Middeleeuwen, Vergaan, Verlaten plekken, Zwart-wit en exploration.
Rens Bok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rens Bok

Op pad gaan met mijn camera is al erg lang mijn passie, en dit doe ik in een unieke vorm! Zo heb ik mijn eigen stijl waarin ik foto's maak en nabewerk.

Urbexen is één van mijn uit de hand gelopen hobbies. Zo kom ik op interessante, afgelegen plekken waar soms al jaren geen mensen meer zijn geweest.

Ooit begon ik als mode fotograaf maar ik ben nu ook veel bezig met andere soorten fotografie. Ook hou ik van verre reizen maken en deze vast te leggen.

Alle werken van Rens Bok


Waarom je kiest voor Mooi uitzicht met kerktop (zwart-wit) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Mooi uitzicht met kerktop (zwart-wit) van Rens Bok

Koop de foto Mooi uitzicht met kerktop (zwart-wit) van Rens Bok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 318 247
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden