Mount Ngauruhoe - Tongariro - Nieuw Zeeland

Mount Ngauruhoe - Tongariro - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 77291

Mount Ngauruhoe - Tongariro - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Op het noordeiland van Nieuw Zeeland bevindt zich de Tongariro National Park. Een prachtig en gigantisch vulkanisch gebied waar je (volgens verschillende travel magazines) één van mooiste dagwandelingen ter wereld kan maken genaamd Tongariro Alpine Crossing. Drie weken voordat ik mijn 7,5 uur lange wandeling van start ging was er een kleine vulkanische uitbarsting waardoor een gedeelte van de wandeling was afgesloten. De tocht ging niet verder als de Emerald Lakes. Voordat je bij de Emerals Lakes aankomt ga je eerst voorbij Mount Ngauruhoe welke u op de foto ziet. Mount Ngauruhoe is geen berg maar simpelweg een vulkaan (waar enkele scenes van LOTR zijn gefilmd).

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat. Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama en dat is precies wat hij graag vastlegt. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd altijd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs, ook uitermate geschikt voor on- en offline media-uitingen. Kijk ook op: https://www.desenho.nl/eyecatcher

Alle werken