Mount Robson -  Mount Robson Provincial Park

Mount Robson - Mount Robson Provincial Park van Dennis Smit

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mount Robson - Mount Robson Provincial Park van Dennis Smit

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 54427
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is genomen tijdens mijn reis naar Canada, exacte locatie 'Rocky Mountains' Mount Robson Provincial Park in Brits-Columbia.

Mount Robson Provincial Park is het tweede oudste park van het British Columbia park systemen, het is echt een van de werelds kroon juwelen. De berg waar het park naar is vernoemd bewaakt de westelijke ingang van het park . Op 3954 meter, is Mount Robson de hoogste piek in de Canadese Rockies.

Dit werk wordt aangeboden door Dennis Smit

Dennis Smit profielfotoIk ben hobby fotograaf gespecialiseerd in natuur en landschappen.Ik begon mijn fotografische avontuur in 2009 en leerde mijzelf de beginselen van de fotografie. Mijn favoriete onderwerpen zijn zoogdieren, vogels en landschappen.

Met mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien zoals het om ons heen ontdekt kan worden. Hoe ga ik te werk?

Tijdens het "werken" in de natuur ga ik altijd voorzichtig te werk en probeer ik zo min mogelijk verstoring te veroorzaken. Door een rustige benadering van vogels en dieren laten ze je vaak redelijk dichtbij komen. Op sommige plaatsen zijn de dieren al zo gewend aan de aanwezigheid van mensen, dat ze je nauwelijks op lijken te merken.

Ook tijdens het fotograferen van planten, wil ik schade aan andere gewassen voorkomen. Dit vraagt soms om te fotograferen vanuit uiterst lastige posities. Voor voorbijgangers is dit vaak een komisch gezicht en zo heeft iedereen zijn plezier.

Alle werken