Mount Robson, AB

Mount Robson, AB van Luc Buthker

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mount Robson, AB van Luc Buthker

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436046
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Met zijn bijna 4000 meter hoogte is Mount Robson het hoogste punt van de Canadian Rockies. Daarom is een wandeling door het Mount Robson park zeker de moeite waard.

Dit werk wordt aangeboden door Luc Buthker

Luc Buthker profielfotoAl vanaf jonge leeftijd wilde Luc Buthker(1993) de wereld ontdekken en alles met zijn eigen ogen zien. Hij gebruikte altijd zijn vaders camera om honderden foto's te nemen. In 2015 is Luc afgestudeerd aan de University of Applied Photography in Rotterdam.

Zijn liefde voor fotografie begon te groeien tijdens zijn studie in Rotterdam. Door zijn kijk op de stad te combineren met zijn sport krijg je een nieuwe, young en frisse kijk. Door de wereld te fotograferen met zijn perfectionistische oog, krijg je de wereld te zien door zijn ogen.

De liefde en passie die hij heeft voor extreme sports heeft hem over de hele wereld gebracht. Deze liefde en passie gebruikt hij nu in zijn fotografie. Door naar het hoge noorden af te reizen om het noorderlicht te fotograferen of naar de warme landen om de tropische landschappen vast te leggen. Geen avontuur is te moeilijk voor Luc.

Alle werken