Mouse Max

Mouse Max van Esther van de Beek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 198874

Mouse Max van Esther van de Beek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 54 minuten geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
86 77 gratis verzending!
Mouse Max van Esther van de Beek

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Hallo! Ik ben muis Max, handgemaakt door Oma voor kleine prinses Imani. Ik ben niet zomaar een simpele handgemaakte muis, mijn knopen and materialen zijn stukjes van een lange multiculturele familie geschiedenis. Kleine onderdelen uit korte periodes van lang geleefde levens door groot, overgroot en over-over grootouders. Mijn huid is gemaakt van een oude sweater van Imani?s mama en mijn vulling draagt verhalen van velen decennia geleden. Verhalen uit de tijd dat mensen nog grote afstanden te voet liepen of als ze een beetje meer geluk hadden beschikten over een paard of een fiets om ergens naar toe te gaan. Een tijd zonder mobieltjes of internet.
Mijn ogen hebben velen levens gezien voordat ze uiteindelijk op mijn snoet terecht kwamen. Ik ben heel blij met mijn ogen. Eerst was ik een beetje bang dat ik van die overdreven gekleurde maffe knopen op mijn gezicht genaaid zou krijgen maar gelukkig koos Oma de kleine zwarte die ooit op het politie uniform van de opa van Oma zaten.
Elk mens heeft 16 over-over grootouders en mijn ogen zijn dus knopen van 1 oude blouse van 1 van de 16 over-over grootouders van Imani.
Ik behoor tot het ras van de zelfgemaakte knuffels en hoef alleen Oma dankbaar te zijn dat ik besta. Het is een hele eer dat ik speciaal gemaakt ben voor prinses Imani en ik zal de geschiedenis van de familie van prinses Imani met trots in mijn ogen haar leven in dragen.

Over Esther van de Beek

Esther van de Beek profielfotoBeeldend vormgever, ontwerper en fotograaf.

Alle werken