Muurtje van Moulijn

Muurtje van Moulijn van Sigrid Klop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Muurtje van Moulijn van Sigrid Klop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 61714
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
107 gratis verzending!

Omschrijving

Vierkant formaat foto van het muurtje van Moulijn in de Bloklandstraat in Rotterdam-Noord. Coen Moulijn was speler bij Feijenoord en het Nederlands elftal. Om het muurtje van Moulijn is op het moment veel te doen, want het wordt binnenkort gesloopt om plaats te maken voor een fietspad. Ik heb een voorliefde voor het vastleggen van gebouwen die gesloopt worden, waarschijnlijk als soort van laatste eerbetoon. Zo ook dit muurtje. Het deel dat in deze foto te zien is, is de poort, waar een voetbal tussen de boog en een sokkel ingeklemd zit. Er komt overigens wel een nieuw muurtje, de inwoners van Rotterdam mochten de afgelopen periode hun stem uitbrengen op de verschillende opties.

Over Sigrid Klop

Sigrid Klop profielfotoKunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken