Mysterieus bos

Mysterieus bos van Peter Nolten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mysterieus bos

van Peter Nolten

Mysterieus bos van Peter Nolten

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 569842
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Na een hele koude nacht lag er bevroren dauw op de open velden in de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Toen de zon hierop begon te schijnen ontstond een prachtig tafereel. De dauw ontdooide en veranderde in een mist die nog lang bleef hangen. De zon die boven de mist hing scheen door de mist waardoor er een mysterieuze gloed in het bos hing. Dit is de beste foto van die ochtend. Het pad gaat net over een heuveltje en loopt weg in de mist. Heel mysterieus en bijna sprookjesachtig.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Nolten

Peter Nolten profielfotoIk ben geboren met fotografie in mijn bloed, maar wist nooit dat het daar zat tot ik werd geraakt door de fotografie bug. Sindsdien ben ik in ieder geval elke week buiten geweest om te fotograferen met trips naar onder andere Sicilie en het Lake District in Engeland als hoogtepunten (letterlijk) en probeer ik dagelijks mijn skills te verbeteren. De foto's in mijn shop zijn gemaakt op verschillende locaties in Nederland. Van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug tot het puntje van Noord-Holland en tot aan de Zeeuwse kust. De foto's die ik graag buiten maak zijn nu ook beschikbaar aan uw muur!

Alle werken