Mysterieuze magnolia (bruin)

Mysterieuze magnolia (bruin) van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Mysterieuze magnolia (bruin) van Arja Schrijver Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 65723

Mysterieuze magnolia (bruin) van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Mysterieuze magnolia (bruin) van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Donkere wolken, grillige bladeren en takken. Niet direct het beeld dat je voor ogen hebt als je aan magnolia's denkt. Die worden toch eerder geassocieerd met zachte kleuren, wit en roze, mooie bloembladeren op zonnige lentedagen. Die zachte sfeer was wel de setting waarin deze foto is genomen. Maar hoe leuk is het dan om van zo iets zacht en zoets eens iets compleet anders te maken! Met een paar eenvoudige bewerkingen heb ik deze foto veranderd van lieflijk naar grillig en mysterieus, waarbij donkere wolken zich samenpakken.
M'n oog viel namelijk vooral op de vormen van de bladeren en die heb ik benadrukt door de foto tegen het licht in te nemen. De bladeren worden donker en er blijft dan niet veel meer over dan de contouren die zich mooi aftekenen tegen een lichte achtergrond. De aandacht op die vormen heb ik verder benadrukt door de kleur weg te laten en er een monochrome versie van te maken. En zo ontstaat er dan ineens een andere, bijna dreigende en mysterieuze sfeer.

Deze foto is ook verkrijgbaar in een sepia versie onder de titel Mysterious magnolia (sepia).

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken