Facebook pixel
Mystical holy mountain

Mystical holy mountain van Brian Decrop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Mystical holy mountain van Brian Decrop thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 110913

Mystical holy mountain van Brian Decrop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Mystical holy mountain van Brian Decrop

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

de mystieke heilige berg ... Dit is een beeld geclicked van Poonhill, 3190Altm. in Nepal. Het was een zeer koude en vroege ochtend, blauw uur... Het was zo magisch. De berg op de foto is Mount Machapuchare of Mt. Machapuchre aka de fishtale of de unclimbable mountain. De berg is gelegen in de Annapurna regio, Noord-Centraal Nepal. De top bereikt een hoogte van 6.993 meter. Het wordt door de lokale bevolking vereerd als bijzonder heilig aan de god Shiva.

Over Brian Decrop

Welkom op de webstore van https://www.briandecrop.com. Via https://briandecrop.werkaandemuur.nl kun je een aantal Fine-Art beelden kopen gefotografeerd door @Leoutdoorphotographer. Je kan @Leoutdoorphotographer persoonlijk contacteren via de website https://www.briandecrop.com. Neem gerust contact op met @Leoutdoorphotographer voor meer informatie mbt Fine-Art-Prints en de algemene voorwaarden van 'exclusieve afbeeldingen' en 'licentiebeelden'. Le outdoorphotographer is lid van SOFAM: nr. 99/33. Al zijn afbeeldingen worden auteursrechtelijk beschermd. De afbeeldingen in deze winkel zijn heel vaak gearchiveerde beelden met uitzondering van de beelden in de map "New". Alle recente afbeeldingen zijn te bezichtigen op de website https://www.briandecrop.com.

Alle werken