Mystiek Maashorst van Boris de Weijer

Werkcode: 240 712 Kopieer de werkcode

Boris de Weijer profielfoto Het weekend van Halloween. De kleur van de rijpe pompoen zit in de lucht. Een verder vergelijk is misschien ver te zoeken. Hoewel, is Halloween niet net als dit uitzicht wat mystiek??

Dit werk wordt aangeboden door Boris de Weijer

Gepassioneerd ben ik al meer dan 20 jaar bezig met natuurfotografie. Ik noem mijn werken ook wel 'Bevroren Momenten'. Wat ik het ene moment vastleg, kan het volgende moment alweer veranderd zijn. Dit is het mooie aan de natuur. Dynamisch, onvoorspelbaar en vooral adembenemend. Vaak tot in de kleine details. Een waterdruppel in een web kan even imponerend zijn als een dramatisch gekleurde lucht. De kunst is om het te zien! Ik hoop op mijn manier u als kijker te kunnen boeien met mijn registraties van deze mooie natuur. Veel kijkplezier, Boris de Weijer

Meer weten over Boris de Weijer?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Henk Jaap Kloosterman
    Nederland
    5 / 5

    Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
    Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Cynthia Deelstra
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Tineke
    Nederland
    5 / 5

    Heel tevreden met Werk aan de muur.
    Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Nelleke van Gerv
    Nederland
    4.5 / 5

    helemaal top
    goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    michiel
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooi resultaat, goede afwerking!
    We hebben nu 2 'werken aan de muur' hangen en zij erg tervreden over het resultaat. Ondanks dat het redelijk grote objecten zijn, wijken ze niet af van de afbeeldingen (en wat we er kwalitatief van verwachten)

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Super mooi werk aan de muur
    Vriendelijke mensen en super snelle service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    FCO SECURITY
    Nederland
    5 / 5

    Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    René
    Nederland
    5 / 5

    Tevreden
    Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    H Pappot
    Nederland
    5 / 5

    Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
    Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    D Lok
    Nederland
    3.5 / 5

    Top
    Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Romy van Ree
    Nederland
    4.5 / 5

    Perfecte service!
    Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Alice
    Nederland
    4 / 5

    Heel erg mooi
    Kwalitatief goed en handig op te hangen. Dat het vrij prijzig is is ook de enige reden dat het geen 10 is. Verder echt alles dikke prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Mystiek Maashorst van Boris de Weijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden