Mystiek bos

van Dian Schuurkamp

- Werkcode: 1 081 347

Dian Schuurkamp over Mystiek bos

Magisch en mysterieus bos. Het sprookjesachtige oerbos Fanal Forest op Madeira is één van de laatste laurierbossen ter wereld. Het staat op de werelderfgoedlijst van Unesco.

De oude laurierbomen hebben hele gekke vormen en zijn begroeid met wel 20 verschillende soorten mossen. De dikke mist in het bos hangt, zorgt voor een mystieke sfeer en maakt deze plek indrukwekkend.
Mystiek bos vind je in de categorieën Bossen, Fanal Forest, Fotografie, Landschappen, Laurier, Laurisilva, Madeira, Mystiek, Portugal en mysterieus.
Dian Schuurkamp profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dian Schuurkamp

Iets nieuws creëren, de wereld een stukje mooier maken, je meenemen in mijn wereld en al het moois dat ik tegenkom delen. Dat is mijn doel met het creëren van mijn werk!

Ik ben Dian en de fotograaf van de vastgelegde beelden die je nu bekijkt. Met mijn passie voor schoonheid geniet ik enorm van mooie dingen en plekken. Dit wil ik niet voor mezelf houden en deel ik graag met je. Bewonder, aanschouw en geniet van deze prachtige wereld!

Alle werken van Dian Schuurkamp


Waarom kiest voor Mystiek bos als ingelijst werk

  • Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Diverse lijsten en passe-partout

Mystiek bos van Dian Schuurkamp

Koop de foto Mystiek bos van Dian Schuurkamp op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 081 347
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
245,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden