Mystiek herfstbos van Oliver Henze

Werkcode: 396 947 Kopieer de werkcode

Oliver Henze profielfoto Mystiek herfstbos

Dit werk wordt aangeboden door Oliver Henze

Thuis in de Harz...

Zonovergoten bossen, in nevel gehulde bergen, bloeiende klaprozenvelden of adembenemende foto's van de sterrenhemel zijn slechts een kleine greep uit zijn veelzijdige motieven.Oliver Henze wordt altijd de natuur in gedreven, op zoek naar nieuwe, interessante plekken langs kronkelende paden, buiten de gebaande toeristische paden. Een zeer speciaal stokpaardje voor Oliver is het bos. Hoe slechter het weer, hoe interessanter de motieven daar worden. Dat wordt vooral duidelijk bij mystieke mist. Ook nachtwandelingen op de Brocken en regelmatige uitstapjes in de rotslandschappen van het Bode-dal leveren steeds weer heel bijzondere en zeldzame beelden op.

Oliver: "Mijn doel is het moment en de sfeer vast te leggen, die op elke foto uniek zijn. Natuurlijk is er een beetje geluk voor nodig, maar als je er gewoon voor gaat, vind je vaak de beste inspiratie in het onverwachte.

Meer weten over Oliver Henze?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Cees
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig
    Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Rogier Rogier
    Nederland
    5 / 5

    Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
    Anja
    Nederland
    5 / 5

    Het schilderij voldoet helemaal aan de verwachtingen.
    Ik werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang en aflevering van het produkt. Het ziet er heel mooi en haarscherp uit. Ook de kleuren zijn erg mooi; precies als op de afbeelding.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Marga
    Nederland
    4.5 / 5

    super kwaliteit
    We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Theo
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig
    Geniet er elke dag van

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Charlotte
    Nederland
    5 / 5

    Super service en product
    Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Brigitte
    Nederland
    5 / 5

    Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    DIANE. Smits
    Nederland
    5 / 5

    Leuk aan de muur en zeker niet te duur
    Al zoekende ,naar iets van kleur aan de muur.kwamen we bij werk aan de muur uit. Wat een leuke schilderijen hebben ze daar. Top . Gaan we de volgende keer zeker weer bezoeken. Gr Peter en Diane Smits

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Iwona
    Nederland
    5 / 5

    Ik ben héél tevreden met deze fotoprint, de kwaliteit is super! De kleuren komen er mooi uit net zoals op het beeldscherm te zien was.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    U. Holwerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Japke
    Nederland
    5 / 5

    Service uitstekend
    Na de bestelling uitstekend op de hoogte gehouden van het productieproces via mail.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Henk Jaap Kloosterman
    Nederland
    5 / 5

    Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
    Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Mystiek herfstbos van Oliver Henze op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden