Mystieke ontmoeting

Mystieke ontmoeting van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 125735

Mystieke ontmoeting van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Mystieke ontmoeting van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto heb ik ingediend in een fotowedstrijd van Cameraland.nl. Voordat ik dat deed, heb ik aan mijn facebookvolgers gevraagd om mee te denken over een titel voor de foto. Er waren hele leuke en creatieve inzendingen bij, van mooie woordgrappen tot gevoelige titels. Uiteindelijk was het het woord "mystify" dat mij het meest raakte en aan het denken zette. Ik stel me bij deze foto namelijk voor dat er iemand door een sprookjesachtig bos loopt waar de zon af en toe doorheen komt en waarbij dat zonlicht delen van het bos prachtig verlicht. In die mystieke sfeer komt de persoon (of de kijker van deze foto) ineens deze paddenstoel tegen. Daarnaast beeldt deze foto ook een prachtige, sfeervolle ontmoeting uit van het licht met de paddenstoel... Vandaar de titel "Mystieke ontmoeting".

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken