Mystieke waterval

Mystieke waterval van Markus Stauffer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mystieke waterval

van Markus Stauffer

Mystieke waterval van Markus Stauffer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 662567
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Dit werk wordt aangeboden door Markus Stauffer

Markus Stauffer profielfotoBij wijze van inleiding, wil ik wat vertellen over mijn levensreis:

Mooie plaatjes en foto's hebben me altijd gefascineerd. Maar ik begon pas serieus te fotograferen in 2012, toen ik er echt in kwam nadat ik mijn eerste lange opname had gemaakt. Ik kan me nog steeds de vreugde herinneren die ik had toen het beeld op mijn camera werd weergegeven.

Fotografie bracht me op vele prachtige reizen naar vele mooie plaatsen en versterkte mijn waardering voor de prachtige bezienswaardigheden die we om ons heen hebben nog meer. Ik woon centraal in Zwitserland en kan de meest fantastische plekken hier in een mum van tijd bereiken. Zwitserland is een adembenemend land en niet alleen achter de camera ben ik altijd verbaasd over de schoonheid die ons omringt. Fotografie stelt me in staat om de droom te leven. Ik kan alleen zijn, één zijn met de wereld om me heen en toch het gevoel hebben dat ik in het middelpunt van het universum sta terwijl ik mijn beelden in een fractie van een seconde vastleg.

Alle werken