Myvatn - IJsland

Myvatn - IJsland van Eefke Smets

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Myvatn - IJsland van Eefke Smets

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 212999
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

In februari 2016 heb ik samen met mijn man een prachtige rondreis in IJsland gemaakt. In de zomer waren we er ook al een keer geweest, maar we waren zo benieuwd naar het noorderlicht en het prachtige landschap in de winter. Het overtrof onze verwachtingen. Winter IJsland was inderdaad een sprookje. Alles besneeuwd?. Magisch? En dat noorderlicht? Sprakeloos?

Deze foto is gemaakt in de omgeving van het Myvatn. We verbleven in een hutje waar we het noorderlicht hebben mogen zien. Het was erg koud. Tijdens het maken van deze foto was het nog -19 graden celcius. Wat een contrast, in 2012 toen we op deze plek waren was het +25 graden celcius.

Het licht werd ineens erg mooi. Het was echt net een sprookje?

Over Eefke Smets

Eefke Smets profielfotoMijn naam is Eefke Smets. Samen met mijn man ben ik erg reislustig. De afgelopen jaren hebben we gereisd in Noorwegen, IJsland, Argentinie / Chili, Zuid-Afrika / Namibie, Australie, Oeganda en Antarctica. Sinds een aantal jaren heb ik een grote hobby gevonden in het fotograferen. Hier ben ik dan ook tijdens onze reizen enthousiast mee bezig. Ik ben veel bezig met landschapsfotografie en natuurfotografie, maar ook ontwikkel ik me steeds meer in straatfotografie en reisfotografie.

Alle werken