NEW YORK CITY Times Square

van Melanie Viola

- Werkcode: 81 505

Melanie Viola over NEW YORK CITY Times Square

Times Square is wereldberoemd en is het centrum van genoemd Broadway Theater District van Manhattan. Een klassieke straatbeeld.
NEW YORK CITY Times Square vind je in de categorieën Central business district, Decoratieve kunst, Fahrzeug, Fotografie, Geel, Keuken, Manhattan, Mode, New York, Noord Amerika, Nu (letter), Oriëntatiepunt, Skyline, Stedelijke landschappen, Steden, Straat (verharde weg), Times Square, Toeristische attractie, Transport, Urban / Street, Wereldstad, Wit, Wolkenkrabbers en Zwart.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor NEW YORK CITY Times Square als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

NEW YORK CITY Times Square van Melanie Viola

Koop de foto NEW YORK CITY Times Square van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 81 505
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden