Facebook pixel
NO WAY!

NO WAY! van Ans de Bie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • NO WAY! van Ans de Bie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 70043

NO WAY! van Ans de Bie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
NO WAY! van Ans de Bie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

ER ZIJN VERRASSENDE KLEINE DETAILS IN DIT WERK DIE PAS TE ZIEN ZIJN OP GROTER FORMAAT!
Schilderij, acryl op papier. Dit werk maakt deel uit van een grote serie schilderijen, gebaseerd op de tekeningen van mijn kinderen. De oorspronkelijke werken zijn gemaakt in opdracht en uitgegeven als zeefdruk, die erg populair waren. Ik heb deze schilderijen opnieuw gemaakt en wat aangepast; andere composities en andere kleuren. De werken zijn opgebouwd met verschillende lagen acrylverf. Allereerst maak ik een ondergrond met stempeltechnieken. Daaroverheen schilder ik het olifantje. Met een scherp voorwerpje teken ik kleine figuurtjes in de verf. Als dit goed gedroogd is vul ik de figuurtjes met donkere verf. Als laatste breng ik zwarte accenten aan. Geschikt voor de kinderkamer, maar zeker ook voor een kantoor- praktijk of huiskamer.
Heeft u interesse in het originele schilderij, dan kunt u contact met me opnemen; dbwaterman@gmail.com

Over Ans de Bie

Ans de Bie profielfotoMijn naam is Ans de Bie. Geboren en getogen in Eindhoven. Ik ben al jaren actief als beeldend kunstenaar. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Kunstacademie in Den Bosch en dat heb ik aangevuld met specifieke wat meer specialistische cursussen her en der. Ik werk op papier en canvas, met acrylverf, collage, aquarel, balpen en potlood , vaak in combinatie. Hiermee maak ik heel divers werk; van vrolijke kinderkamerkunst tot pop-art en abstracte kunst. De illustraties en kinderkamer werken zijn ontstaan door het bewerken van de tekeningen van mijn kinderen. Meestal maak ik hiervoor gebruik van aquarel, maar ook acrylverf en stempeltechnieken. Veel van de schilderijen die u in mijn shop ziet zijn in het verleden in veelvoud als zeefdrukken geprint en verkocht. Mocht u interesse hebben in origineel geschilderd werk op papier of canvas, kunt u contact met me opnemen; ansdebiemail@gmail.comhttp://dbwaterman.weebly.com/https://www.facebook.com/dbWatermanInterior

Alle werken