Na Praten

Na Praten van Willie Wete

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Na Praten van Willie Wete

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 259696
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
222 gratis verzending!

Omschrijving

Het leven geeft wel eens wat inhoud tot na praten.
Papegaaien praten elkaar na. De verandering in tekst zoals dit ook! Praten nadat je een standpunt hebt ingenomen om niet vast te roesten in je mening vraagt flexibiliteit en luisteren.
Wat je zegt weet je al en Utopia ligt in het luisteren.

Dit fragment van het schilderij heb ik laten afdrukken in het boekje naast het gedicht met de titel; 'Trommuniseren' wat betekend communiceren met de trommel de djembé. Het overbrengen van gevoel via ritme. Links in het kunstwerk kun je een pistool zien dat gericht is op de papegaai rechts. Hij blijft rustig en vertrouwt op het leven. Wie goed doet goed ontmoet is mijn overtuiging.
Om zaken voor elkaar te krijgen is het vertrouwen en het bewaren van de rust belangrijk. Met dit kunstwerk wilde ik dit benadrukken. In het gedicht ga ik daar nog verder poëtische op door.

In muziek zit zoveel leven de tonen bepalen het verhaal. Dit is een goed gelukt kunstwerk en bestel hem daarom vandaag nog !

Ik heb de schilderij strak in gewikkeld met nylon draad zodat het net als een harp iets muzikaal krijgt.
In muziek kun je voelen vaak in woorden niet te beschrijven. Naast het maken van kunst vind ik muziek maken ook zeer boeiend om te doen.
Dit kunstwerk maakt het voor mij daarom extra leuk om te delen met jou!

Bestel dit werk vandaag nog en deel de passie voor het leven!
Geniet! En druk dit kunstwerk op bijvoorbeeld glas en het weerspiegeld in wat ik bedoel!

Alleen door te do

Dit werk wordt aangeboden door Willie Wete

Willie Wete profielfotoAls kind maakte ik mijn eerste kunstwerkje "VERHALEN DIE REIZEN" een bootje van krantenpapier en kreeg waardering dat ik hier een prijsje mee verdiende ik was een jaar of 11. "Ik Moet Niks" is altijd een inspiratie geweest om met mensen om te gaan maar wel met deze statement om mijn vrijheid te kunnen behouden. Inmiddels een tattoo op mijn onderarm met deze tekst laten zetten. Toen nadat ik levenslessen heb mogen ervaren heb ik deze wijsheden kunnen opschrijven toen ik 33 jaar was, in de vorm van 20 gedichten uit het hart een manuscript toen en een boekje nu met de titel:"Het moment de Fictie of Realiteit" een inspiratiebron voor mij sinds jaar en dag als kunstenmaker. Wat ik hier allemaal mee onderneemt verder heb ik samen gebracht als Willie Wete dit is mijn werknaam als kunstenmaker. Levenskunstenaar - Woordkunstenaar - Auteur - Muzikant-Coach en Spreker. Mijn werken zijn in prive collectie in binnen en buitenland en zijn altijd voor een kleine groep mensen toereikend geweest. Mede daarom is het ontzettend leuk om samen met WERKAANDEMUUR ons in te zetten omwille een mooi nieuw KUNSTWERK betaalbaar voor een grotere groep mensen en in het bijzonder voor jou! Via deze weg is dit nu mogelijk! De kunst foto fragmenten vanuit het boekje vind je hier terug op de site en kun je bestellen! Veel kijk plezier!

Alle werken