Na het water 2

van Klaartje Huijben

- Werkcode: 381 310

Klaartje Huijben over Na het water 2

Als het hoge water uit de uiterwaarden wegtrekt, blijft er vanalles achter. Bladeren worden door het water bijna helemaal verteerd. Alleen de nerven blijven over, waardoor het prachtige kantwerkjes worden.
Na het water 2 vind je in de categorieën Abstract, Blad, Fotografie, Macrofotografie, Natuur en Weer, Nerf (blad), Patronen, Schoonheid, Wachtkamer en Zwart-wit.
Klaartje Huijben profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Klaartje Huijben

Gepassioneerd natuurfotograaf!Mijn liefde voor de natuur en fotografie komen samen in het vastleggen van de prachtige vormen en structuren, die overal te vinden zijn. Ik ben dan op zoek naar het bijzondere in het gewone, het unieke in het alledaagse. Dat zie ik in details van heel gewone dingen, die ik met de macrolens vang. Vaak vindt dit bij mij een weg naar zwartwit beelden met een ingetogen, wat melancholische sfeer. Naast deze detailbeelden hou ik ook erg van een mooi landschap.Leuk dat je mijn foto's komt bekijken. Als je meer wil zien, kijk dan ook eens op mijn Facebook of Instagram pagina.

Alle werken van Klaartje Huijben


Waarom je kiest voor Na het water 2 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Na het water 2 van Klaartje Huijben

Koop de foto Na het water 2 van Klaartje Huijben op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381 310
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.