Na regen komt zonneschijn

Na regen komt zonneschijn van Ferdinand Mul

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 106235

Na regen komt zonneschijn van Ferdinand Mul

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Na regen komt zonneschijn van Ferdinand Mul

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het is een warme dag geweest. Warm, vochtig en drukkend. In de verte begint het langzaam dicht te trekken. De wolken worden donkerder en dreigender. De zon doet verwoede pogingen om het pleit in haar voordeel te beslechten. Een boeiend schouwspel ontstaat. De regen valt en legt een sluier over de verte, ook de zon laat zich niet onbetuigd en laat het water geweldig schitteren..

Deze foto is gemaakt in Santorini, Griekenland.

Over Ferdinand Mul

Ferdinand Mul profielfotoOoit begonnen als hobby is fotograferen inmiddels uitgegroeid tot mijn werk. Ik zie mijn foto's als een illustratie van de prachtige plekken en culturen die zich om ons heen bevinden. Ik kan me dan ook eindeloos verwonderen over de dingen die ik zie en mee maak. Ik probeer in mijn foto's het gevoel en pracht van dat moment weer te geven. Daarmee hoop ik iets van de verwondering die ik voelde op degene die mijn foto's bekijkt over te brengen. Bezoek mijn website voor meer werken, mijn overige diensten en persoonlijk contact.www.dare2try.eu

Alle werken