Naakt op het Piazza della Signoria Florence van Susan Hol

Werkcode: 149 188 Kopieer de werkcode

Susan Hol profielfoto Op het Piazza della Signoria in Florence, Italië, staat dit mannelijk naakt, triomferend en hoog oprijzend boven de menigte. Hij staat daar niet alleen. Het plein staat vol met mannelijke naakten, als een ware beeldengalerij. De beelden samen schijnen de geschiedenis van Florence weer te geven.
Vooraan, onderin dit werk, loopt een vrouw die de gespierde man op zijn sokkel geen blik waardig keurt. De man links achter haar daarentegen tuurt gespannen omhoog. In dit werk komen eeuwenoude geschiedenis, mythische verhalen, wereldberoemde architectuur en vloedgolven moderne toeristen samen.
De foto die ik maakte heb ik bewerkt tot dit originele beeld.

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Meer weten over Susan Hol?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

erik verlent
Nederland
5 / 5

super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Nienke
Nederland
5 / 5

Prachtige werken en zeer goede klantenservice
Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Theo
Nederland
5 / 5

Prachtig
Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Stephan
Nederland
5 / 5

Zeer ruim assortiment en prima service!
Het was nog een hele kluif om twee mooie afbeeldingen op canvas uit te zoeken, want wát een keuze is er! Ook fijn dat er keuze is uit veel formaten. De communicatie was steeds goed en op de afgesproken datum is keurig en goed verpakt geleverd. Hartelijk dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Marlies
Nederland
5 / 5

Super service
Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Berry
Nederland
5 / 5

Prachtig werk & geweldige service
Prachtig canvas schilderij, mooie kwaliteit en een prettige status update. Zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
gerry letteboer
Nederland
5 / 5

Heel goed
Heel goed mooi schilderij laten maken .op canvas .Heel mooi geworden ,ben er heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
René
Nederland
5 / 5

Tevreden
Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Henriette de Deugd
Nederland
4.5 / 5

Super blij mee!
Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Erwin Mulder
Nederland
4 / 5

Zoals de beschrijving een mooi en kwalitatief product

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Mitchell
Nederland
5 / 5

Topservice en hele goede afwerking
Mooi product geleverd met hele goede afwerking. Voldoende contactmomenten en service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Birgit
Nederland
5 / 5

Ziet eruit zoals website
Hele mooie schilderij ontvangen, ziet er uit zoals foto op website. Levering ging helemaal prima. Je kan zelfs op maat laten maken indien je maat er niet tussen zit en is daarnaast goed betaalbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven Naakt op het Piazza della Signoria Florence van Susan Hol op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden