Naakte man met spiegeling en net. Titel: reflectie van de ziel van Cor Heijnen

Werkcode: 411 937 Kopieer de werkcode

Cor Heijnen profielfoto Een naakte kale man met zijn spiegelbeeld.

Dit werk wordt aangeboden door Cor Heijnen

Mijn naam is Cor Heijnen en ik ben geboren op 12 oktober 1964. Via het tekenen en schilderen van modellen op de kunstacademie ben ik ongeveer in 1994 in contact gekomen met de fotografie.
Ik begon met een cursus foto's afdrukken en een cursus portret- / modelfotografie bij een plaatselijke fotoclub. Al snel viel mijn werk op bij de fotoclub en besloot ik dat ik verder wilde.
Er volgde toen tweemaal de Topcursus Portfolio bij het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven. Dit leverde tweemaal een expositie op.
Ik besloot toen om de hoogte van het niveau te toetsen en nam het werk mee naar de fotoacademie. Hier kon ik direct in het derde jaar beginnen. In 2001 haalde ik mijn diploma aan de fotoacademie. Mijn examenwerk werd beoordeeeld door een externe jury van kenners uit de kunst- en fotografiewereld. Met een score van 9.7 haalde ik de hoogste waardering dat jaar.
Mijn werk, dat gekenmerkt wordt door een hele eigen stijl, bestaat uit vrij werk en themawerk. Naast de fotografie ben ik ook sterk geïnteresseerd in alles wat met vormgeving te maken heeft en houd ik me bezig met interactief multimediadesign.
Van 2001 t/m 2003 deed ik de hogere specialisatie graad op de academie voor beeldende kunsten. Door mijn achtergrond maak ik niet alleen foto's en schilderijen, maar maak ik ook veel gebruik van gemengde technieken.

Meer weten over Cor Heijnen?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Lara
    Nederland
    5 / 5

    Zeer tevreden met ons mooie kunstwerk
    Zeer ruime keuze aan afbeeldingen, goede kwaliteit en snel geleverd. Ons canvas doek staat prachtig op de muur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Kelly
    Nederland
    4.5 / 5

    Top service en kwaliteit!
    Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
    Marian Kool
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021
    Marga
    Nederland
    5 / 5

    Hele mooie foto
    Prachtige foto op mooi materiaal en goed afgedrukt. Makkelijk op te hangen. Heel handig dat je bij het kiezen de foto digitaal in je interieur kunt plaatsen, zodat je weet dat kleur en maat goed is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Jos
    Nederland
    5 / 5

    fantastisch !
    Het was even slikken toen ik de prijs zag maar het is meer dan de moeite waard, wat een prachtige print aan mijn woonkamermuur ! En ruimschoots op tijd en goed ingepakt geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Björn en Bart
    Nederland
    5 / 5

    Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
    Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    love life
    Nederland
    5 / 5

    Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
    Robbert Moree
    Nederland
    4 / 5

    Plezierige ervaring, prima kwaliteit en fijn bestelproces.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Ronald
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Goeie en snelle levering. Kwaliteit is ook prima!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
    Rob
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie producten, goede service
    Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Remco v/d Griendt
    Nederland
    5 / 5

    Het uitzoeken van een mooi doek in Art frame is al super. Maar het resultaat is super mooi. Erg makkelijk te monteren en op te hangen. Dank mensen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Nely
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
    Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Naakte man met spiegeling en net. Titel: reflectie van de ziel van Cor Heijnen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden