Naakte vrouw – Amy achterkant

Naakte vrouw – Amy achterkant van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Amy achterkant

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Amy achterkant van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436470
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is een ander stuk dat iemand als bedrieglijk eenvoudig kan slaan. De afbeelding toont de achterkant van een professioneel model met de naam Amy. We kennen alleen Amy's naam. We zullen haar alleen vanuit deze hoek kennen. Afgezien van het feit dat dit stuk een prachtige weergave is van de naakte vorm, is er een natuurlijk element van mysterie in het feit dat we zo weinig over het onderwerp weten. We vragen ons af over de momenten voordat dit stuk werd gemaakt. We vragen ons af wat er daarna gebeurt. Amy Backside is verkrijgbaar als wall art, t-shirts en interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken