Naakte vrouw – Figure detail nr 5

Naakte vrouw – Figure detail nr 5 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Figure detail nr 5

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Figure detail nr 5 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436467
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Sepiatoned om het naakt een duidelijke gouden indruk op de kijker te geven, Figuur Detail NR 5 is een mooie naaktstudie. Het geeft ons meer dan alleen een unieke manier om naar de naaktvorm te kijken. Dit stuk biedt ook een echt indrukwekkend detailniveau. Als we kijken naar voorbeelden van naaktstudies in de schone kunsten, worden we vaak verteerd door het grote geheel. Dit stuk herinnert ons eraan dat als het gaat om kunst en de menselijke vorm, de details net zo belangrijk zijn als het grotere geheel. Dit item is beschikbaar in de vorm van t-shirts, als interieurproducten of als kunst aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken