Naakte vrouw – Naakt Studie van Lana

Naakte vrouw – Naakt Studie van Lana van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Naakt Studie van Lana

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naakt Studie van Lana van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436035
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Elk menselijk lichaam is een uniek meesterwerk. Sommigen proberen de tegenstrijdigheid van schoonheid in zogenaamde misvormingen te verklaren. Uiteindelijk is het iets dat we niet netjes kunnen uitleggen. Het is iets dat vanuit de ziel gevoeld en geloofd moet worden. Het moet zijn hoe we naar de wereld kijken. Deze afbeelding van Lana met één been achter haar uitgestrekt, het andere been biedt essentiële stabiliteit, is een afbeelding van een zeer mooie naakte vrouw. Deze zwart-witte figuurstudie laat zien dat zij een onvolmaakt mens is en daarom volmaakt is. Dit adembenemende stuk is verkrijgbaar als kunst aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken