Naakte vrouw – Naakt model dansend Julie nr 1

Naakte vrouw – Naakt model dansend Julie nr 1 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Naakt model dansend Julie nr 1

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naakt model dansend Julie nr 1 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436243
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze zwart-witfoto is een elegant en verfijnd kunstwerk. De foto geeft het naaktmodel weer dat een klassieke balletstand doet. Het model op deze foto is Julie, een professionele balletdanser die deze poses perfect kan uitvoeren. De opname is vanaf de achterkant en geeft een prachtig zicht op haar perfect uitgevoerde beenverlenging. Deze fotoschoonheid komt voort uit zijn eenvoud en zou de perfecte aanvulling zijn op elk modern en stijlvol huis. Julie moest 2 minuten stil blijven staan om deze foto te kunnen nemen, waardoor de discipline en ruw atletisch vermogen die nodig zijn om deze houdingen uit te voeren, worden benadrukt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken