Naakte vrouw – Naakt model komende vanuit het donker

Naakte vrouw – Naakt model komende vanuit het donker van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Naakt model komende vanuit het donker

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naakt model komende vanuit het donker van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436233
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze zwart-witte naaktstudie introduceert ons tot een verbazingwekkende, fascinerende figuur. Dit is een prachtige weergave van slechts één voorbeeld van de vormen die de mensheid kan aannemen. Er is iets absoluut verbluffends aan deze naaktstudie. We vragen ons af over de persoon in dit stuk. We worden naar hun gezicht getrokken, dat voor het grootste deel verborgen is. We hebben alleen een suggestie van de ogen, naast lippen die geen duidelijke emotie lijken uit te drukken. Dit stuk nodigt uit tot gesprek en speculatie. U kunt Study of Carine Frontside kopen als een t-shirt, in de vorm van kunst aan de muur, of als interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken