Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 2

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 2 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 2

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 2 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436460
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Beeldende kunstfotografie is de combinatie van schoonheid en gratie in gang gezet. Deze zwart-witfoto is een dramatische weergave van balans en vaardigheden die prestatiekunst vereist. Ballet is een bekwame dansvorm die unieke kracht en bekwaamheid vereist die prachtig is vastgelegd met deze momentopname van beweging in zijn meest elementaire vorm. Deze vorm van simplistische kunst heeft niets anders nodig dan de klassieke ballet-pose uitgevoerd door Jamie omdat haar huid transparant lijkt aan de zwarte achtergrond. Deze foto combineert elegantie met donkere contrasterende kleuren om een aparte look te creëren.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken