Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 3

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 3 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 3

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 3 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436459
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze zwart-witfoto, genomen vanuit een koude studio waar de verwarming was gedaald, komt neer op de naakte botten van het klassieke ballet. Het naaktmodel laat je elke lijn en ronding van haar lichaam zien terwijl ze een klassieke ballet-pose uitvoert. Het laat de toeschouwer zien in de kern van het ballet, zonder de afleiding van kleding die de door Jamie gecreëerde lijnen verpest. Dit kunstwerk is van het hoogste niveau en is smaakvol ingericht. Het weet er tegelijkertijd klassiek en modern uit te zien.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken