Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 4

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 4 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 4

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 4 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436458
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze zwart-witfoto werd vastgelegd onder een Belgische brug. De duisternis onder de brug werd alleen verlicht door de zon die een licht werpt op dit kunstwerk, terwijl de zon op de achtergrond schijnt. Dit creëerde een foto die de schoonheid van de menselijke vorm laat zien met eenvoud en elegantie die te zien is in deze ballet-pose gemodelleerd door Jamie. Het contrast van zuivere duisternis met bleke huid in beweging maakt een dramatisch mooi moment in de tijd. Dit kunstwerk moet worden bewonderd en gekoesterd.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken