Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 5

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 5 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 5

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 5 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436256
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze zwart-witfoto begon als een visualisatie die tot leven kwam toen Jamie poseerde voor meer dan twintig opnames totdat de perfecte positie werd vastgelegd. Een Hasselblad-camera met twee flitsers werd gebruikt om dit kunstwerk te creëren. Deze pose werd onder de perfecte hoek vastgelegd om de balans tussen beweging en duisternis op de achtergrond te bereiken. Dit creëert een foto die de vrouwelijke vorm bewondert, maar concentreert zich op de kracht en controle die wordt getoond in de ballet-pose die wordt uitgevoerd. Het lijkt ook alsof de balletdanser in de duisternis verdwijnt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken